Dag 2: Old Town & Celebration

Slechts ietwat gejetlagged zijn we de omgeving gaan verkennen vandaag. Eerst naar Old Town, een soort winkelcentrum annex uitgaansgelegenheid in Kissimmee waar je je in een andere tijd waant. Er hangt een soort western / jaren 50-achtige sfeer, er zijn winkeltjes, diverse eetgelegenheden en zelfs een aantal attracties. Het weer was heerlijk en al slenterend hebben we alles verkend.

Na dit korte uitstapje zijn we verder gereden naar Celebration, vlakbij Walt Disney World. Celebration is dan ook gebouwd door de Walt Disney Company en dat zie je aan alles. Alle huisjes(ahem, lees huizen) in het dorp zijn in dezelfde stijl die je in de Disney parken tegenkomt, zelfs de bushokjes, straatlantaars en wegwijzers zijn in stijl.

The Sweet Escape

Maar de voornaamste reden om hier naar toe te gaan, heeft natuurlijk met eten te maken. Er zit namelijk een fantastische bakkerij in Celebration, The Sweet Escape. Naast heerlijke taartjes en andere zoetigheden verkopen ze hier echt brood. Fatsoenlijk, stevig brood met zaden, daar word ik nou blij van. Niet van dat zachte prefab brood van de supermarkt. Je moet wel op tijd zijn want de verkoop gaat snel. Op tijd waren wij niet, en meergranen en volkorenbrood was er dus ook niet meer maar toch konden we twee heerlijk knapperige baguettes op de kop tikken. Missie geslaagd.

We hebben lekker door de straatjes gestruind en even bij het meer gekeken naar de Amerikanen die daar aan het vissen waren. We waren precies op het juiste moment, want er werd net een grote joekel gevangen. Het ging allemaal zo snel dat we er geen eens een foto van hebben. Daarna zijn we op het terras geploft van de Celebration Town Tavern en hebben daar heerlijk geluncht.

Celebration
Lake Side
Foto 15-02-17 18 39 38
Market st.
Celebration
Lake

Terug in de villa zijn we, toch redelijk vermoeid door de jetlag, lekker in de tuin gaan zitten en hebben genoten van het zonnetje. Wat een heerlijk gevoel is dat! Gisterenochtend nog in de vrieskou, nu in de warmte. Het is een bizarre gewaarwording.

De villa is trouwens echt super. We hebben ieder een eigen slaapkamer en badkamer, een grote keuken met alles erop en eraan en twee zitkamers. Een heerlijk ruim terras met een groot zwembad. We voelen ons de koning te rijk.

Villa
Onze villa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s