Dag 5: NANs dag 3

It’s Championship day! De dag waarvoor we hier gekomen zijn! ‘s Ochtends een ontbijtje buiten de deur en daarna begint de voorbereiding. Of eigenlijk vooral…wachten, wachten, wachten. Als we al een tijdje beneden zijn in de zaal, kom ik via via te weten waarom het uitloopt. Er waren in de ochtend problemen met het podium. Ohooh…als dat maar goed gaat!

Het podium blijkt inderdaad niet in al te beste staat meer na twee dagen dansgeweld, maar show must go on. Het gaat supergoed en ik ben heel tevreden met de drie rondes die ik gedanst heb, zeker na toch weer een beetje een gekke voorbereiding de paar dagen hiervoor. Ik ben dan ook superblij als ik uiteindelijk 2e in de Senior Ladies Championship wordt!!

Daarna gaan we een hapje eten en snel de koffers inpakken, morgen vertrekken we naar Washington DC!

Foto 21-02-18 05 19 55

Foto 20-02-18 05 49 43
2e van Noord-Amerika!!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s