Dag 14+15: Home Sweet Home

We hebben allemaal slecht geslapen…Zal het er mee te maken te hebben dat we naar huis moeten vandaag? We zijn allemaal chagrijnig en kunnen slecht tegen de gehaaste sfeer die er hier hangt. We zitten alle vier nog in de relaxte waas van Key West.

We ontbijten wat in het hotel en lopen dan nog even een rondje over het strand. Dan kunnen we toch maar mooi zeggen dat we op Miami Beach zijn geweest. Er is helaas geen tijd meer om iets anders te doen. Graag hadden we nog naar de Ocean Drive gewild, maar ons hotel(Courtyard Cadillac Miami Beach – eens maar nooit meer) blijkt veel verder weg te liggen dan ons tijdens het boeken van de reis is verteld. Dit gaat ‘m niet worden dus. Hetzelfde geldt voor het Art Deco district. We besluiten het maar te laten voor wat het is. Nu al weten we dat we allemaal veel geleerd hebben van deze reis. We zouden het zo nog een keer doen, maar wel op een andere manier.

We staan nog even lekker in het zonnetje en met onze voeten in het zand. Het is een gek idee dat we straks thuiskomen in de kou. Veertien dagen aangename temperaturen en veel zon went toch heel erg snel!

Foto 27-02-17 15 51 36

Dan moeten we toch echt weg. We vliegen om 17.00u vanaf Miami International via Frankfurt naar Amsterdam. We moeten de auto rond 14u inleveren en aangezien de wegen rond Miami behoorlijk druk kunnen worden, nemen we het zekere voor het onzekere. Al met al schiet het aardig op en is de auto zo ingeleverd zonder onaangename verassingen op de rekening. Ook het inchecken gaat vlot en voor we het weten zitten we in het vliegtuig.

Daar het houdt dan ook op. We krijgen te horen dat er een technisch mankement is en ze proberen het zo snel mogelijk te verhelpen. Bij het horen dat er iets mis is met het vliegtuig word ik al niet heel blij, maar als je dan ook moet wachten ín het vliegtuig al helemaal niet. Diverse keren wordt het computersysteem gereboot waardoor ook de airco diverse malen uitgaat en het snikheet wordt in het vliegtuig. Uiteindelijk vertrekken we pas om tien voor half acht lokale tijd, terwijl de vlucht om 17.00u gepland stond. Het enige waar we ons enigszins over kunnen verheugen is het feit dat we een claim in kunnen dienen omdat we nu meer dan 3 uur later op onze eindbestemming aankomen. De aansluiting van Frankfurt naar Amsterdam halen we immers ook niet door de vertraging.

Het is dan ook werkelijk Home Sweet Home als we aankomen bij ons huis in Amsterdam. Ik vind op vakantie gaan en nieuwe plekken ontdekken fantastisch, maar ik ben toch altijd weer blij als we veilig thuis zijn!

 

3 thoughts on “Dag 14+15: Home Sweet Home

  1. Hé, wij zijn ook net terug van Florida. Eindeloos moeten aanschuiven in Miami airport! Maar wel nog de verbinding in Frankfurt gehaald gelukkig. En ook gelogeerd op Ocean Drive. Komt zeker een blogje van. Nu eerst 3000 foto’s sorteren😄!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s